文章J部分强调花点时间保持和巩固良好的人际关系，不然它也会枯萎。It only takes a few minutes every once in a while to keep a relationship healthy, so take the time to do it. The real key, though, is to build a solid number of meaningful relationships and friendships and make sure they don't wither
52.Listen carefully to what they're saying and try to understand what they mean if you want to build a better relationship. F 正确答案为：F
你的答案为： 你没有作答。 本小题得分： 0分 解析：F
文章F部分提到要想更好地了解对方的想法和处境，以便进一步了解自己的兴趣所在，应该首先做到倾听。Try to understand their viewpoint and experiences. …the first step to a positive connection is to listen to what they say and try to figure out what they mean.
53.Remember to tell the new acquaintances who you are, where you met before and what you've discussed in case they can't remember you when you try to contact them again. I 正确答案为：I
你的答案为： 你没有作答。 本小题得分： 0分 解析：I
文中I部分作者强调如何巩固已经建立的关系，作者用亲身经历告诉大家，再次联系一个新朋友，要给对方适当的提示，以便对方能准确记住自己。(\is Trent Hamm. We met recently at the Smith's fire benefit dinner and we discussed some changes in the town's sidewalk policy...\
54.Engage yourself in different activities where you can meet a lot of people with common interests. G 正确答案为：G
你的答案为： 你没有作答。 本小题得分： 0分 解析：G
文章G部分是F部分的延续，意思是在你听不懂的时候要问一问，这样对方有机会继续解释，你也有机会继续听明白。比较E部分的提问，G部分是在听不懂的时候，为进一步理解对方而发问。If you don't know how to respond to what they've just said, figure out the part that's troubling you and turn it into a question again, allowing them to explain further.
55.You need to ask questions if you feel lost in the conversation so that you can give your partner and yourself a chance to continue the topic. C 正确答案为：C
你的答案为： 你没有作答。 本小题得分： 0分 解析：C
文章C部分提到建立朋友网的第一步就是参加自己感兴趣的活动，通过这种方式去认识大量和自己有共同兴趣的朋友。The first step is to simply meet people with whom you have some interests in common. Identify social activities which you are interested in.
Section C Reading Comprehension
Directions：There are 2 passages in this section. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D).
Kids of any age love to read fairy tales because the storyline never limits the possibility that anything could happen. But are the most magical moments from some of our favorite stories actually possible? Basic physical principles and recent scientific research suggest that what readers might mistake for fantasies and exaggeration could be rooted in reality.
So suspend your imagination for a moment, and look, as a hard-core scientist might, at the following fairy tale—The Arabian Nights. One of the most exciting objects found in fairy tales is the flying carpet. In tales from a wide variety of cultures, including The Arabian Nights, these tapestries (挂毯) take flight to carry people vast distances. Flying carpets are clearly impossible, right?
Three scientists recently published a paper in the journal Physical Review Letters showing that there are conditions under which a carpet could fly. They used the basic laws of physics to show that a small, thin carpet could fly if the air were vibrating at the right frequency, much like how a piece of tissue paper floats softly to the ground when it is dropped. Their calculations showed that small waves of air in repeated fast pulses could steer a carpet at a speed of around one foot per second.
Don't expect to see Aladdin flying by anytime soon, but the scientists write that all of their conditions are within the realm of possibilities in nature and in technology. Making a heavy carpet fly would, of course, require a much more powerful engine, and our calculations suggest it will remain in the magical, mystical, and virtual realm as it has existed for millennia (千年).
Perhaps some fairy tales are more grounded in reality than others. Or maybe these precious stories are exactly what we thought they were. An idea is fertilized by the imagination and expanded beyond what seems possible. Or maybe science has come so far over the years that scientists are looking beyond the problems of the physical world and into the imaginations of children for their inspiration.
56.Kids are fond of fairy tales because ________.
A) the stories can distinguish between reality and imagination B) impossible is nothing in such stories
C) they mistake them for fantasies and exaggeration D) those created characters have magic power
正确答案为 B 你没有作答。 解析：
文章第一段开头部分提到任何年龄的孩子都会喜欢童话故事，因为故事情节中任何事情都可能发生（Kids of any age love to read fairy tales because the storyline never limits the possibility that anything could happen），由此可以得出，孩子们喜欢童话故事是因为故事中什么都可能会出现，所以选B。 57.Which of the following is true about the flying carpet according to the passage?
A) Flying carpets are quite possible, thanks the advance of science. B) Carpets can fly under certain conditions soon.
C) Certain frequency of vibrating air makes a flying carpet possible. D) The faster pulses the waves of air repeat, the faster a carpet can fly.
正确答案为 C 你没有作答。 解析：
文章第三段中提到他们（三位科学家）利用物理学基本原理来证明一块毯子在空气振荡频率合适的情况下是可以飞起来的（They used the basic laws of physics to show that a small, thin carpet could fly if the air were vibrating at the right frequency...），由此不难得出答案，所以选C。 58.What does the example of flying carpets show?
A) Many magical moments could be realized in reality.
B) Some magical things still remain mystical and unreal as before. C) There are possibilities that a carpet can fly in reality. D) A small, thin carpet could fly like a piece of paper.
正确答案为 A 你没有作答。 解析：
文章第四段中提到但是科学家们说他们所描述的条件是\在自然和技术允许范围之内的\让一张重毯子飞起来必定需要一个更强的发动机（...but the scientists write that all of their conditions are within the realm of possibilities in nature and in technology. Making a heavy carpet fly would, of course, require a much more powerful engine...），由此可以分析出，许多童话故事中的想象在客观条件允许的情况下是可以在现实生活中实现的，选项A的表述正确，所以选A。 59.What is meant by the author in the last paragraph?
A) The fairy tales rooted in reality may come true with the development of science. B) Imagination may make the impossible things possible.
C) Scientists are studying the relationship between reality and imagination.
D) The imagination of children may stimulate scientists.
正确答案为 D 你没有作答。 解析：
文章最后一段中提到或许近些年，随着科学的快速发展，科学家们正在探寻物理世界以外的问题，有时也在孩子们的想象空间中寻找灵感（Or maybe science has come so far over the years that scientists are looking beyond the problems of the physical world and into the imaginations of children for their inspiration），由此可以推断出，有时候，孩子们的想象会激发科学家们的灵感，选项D符合文章原意，所以选D。
60.What is the main idea of the passage?
A) Kids love magic power in the worlds beyond their imagination. B) Many fairy tales now can be explained one way or another by science.
C) Some fairy tales could be grounded in reality, others still need to be explored. D) What we expect today in fairy tales may come true in time to come.
正确答案为 C 你没有作答。 解析：
American children have one of the shortest school years anywhere, a mere 180 days compared with an average of 195 for OECD countries and more than 200 for East Asian countries. Over 12 years, a 15-day margin means American children lose out on 180 days of school, equivalent to an entire year.
American children also have one of the shortest school days, six-and-a-half hours, adding up to 32 hours a week. By contrast, the school week is 44 in Belgium, 53 in Denmark and 60 in Sweden. On top of that, American children do only about an hour's-worth of homework a day, a figure that stuns (使目瞪口呆) the Japanese and Chinese.
Americans also divide up their school time oddly. They cram (使塞入) the school day into the morning and early afternoon, and close schools for three months in the summer. The long summer vacation acts like a mental eraser, with the average child reportedly forgetting about a month's-worth of instruction in many subjects and almost three times that in mathematics. American academics have even invented a term for this phenomenon, \learning loss.\This is exacerbating social inequalities. Consequently, poorer children are particularly prone (倾向于) to learning loss. They fall behind by an average of over two months in their reading. Richer children actually improve their performance.
The education is also leaving American children ill-equipped to compete. They usually perform